Signatury svazku: 641 |
Kuchyně Středomoří / [z anglického originálu ... přeložila Jana Bernášková] |
Další původce: Bernášková, Jana, 1981- |
Nakladatelské údaje: Praha : Albatros, 2005 |
Rozsah: 256 s., barev.fot., rejstř. |
Edice: Albatros Plus Sv. 44 |
ISBN: 80-00-01446-7 : |
Klíčová slova: kuchařky, kuchyně, Středomoří, recepty, pokrmy, příprava, postupy, těstoviny, rýže, obilniny, ryby, předkrmy, pizza, chuťovky, těsto, chleby, páje, rizota, polenty, noky, polévky, drůbež, zvěřina, maso, vepřové, jehněčí, hovězí, plody moře, zelenina, dezerty, saláty, brambory, cizrna, cukety, cukroví, pečivo, dýně, houby, jogurty, kebab, klobásy, koláče, dorty, kuskus, lilek, ovoce, sýry, ravioli, paella, kofty, omáčky, špenát, gaspacho, Itálie, Francie, Španělsko, Afrika, Blízký východ, Turecko, Řecko, Balkán, Albánie, Chorvatsko, Arábie, Jordánsko, Tunisko, Egypt, Maroko, Alžírsko |
Anotace: Zdroj anotace: |